INTERNETTSIDE FOR FRIVILLIGHET NORGE

FRIVILLIGHET NORGE.
Gjennom Frivillighet Norge og Velforbundet kan velforeninger få Office 365 omtrent gratis!

TechSoup er en global organisasjon som videreformidler programvare fra donasjonspartnere til frivillige organisasjoner og folkebibliotek. Nå har ordningen blitt lansert her til lands, og TechSoup Norge skal driftes av Frivillighet Norge. I Norge er Microsoft, SAP og Bitdefender med som donasjonspartnere.

Velforeninger og andre frivillige organisasjoner og stiftelser kan blant annet motta Officepakken og antivirusprogram som donasjoner til omtrent 2-4% av normal pris..

Mottakere må være registrert i Frivillighetsregisteret eller stå på skatteetatens liste over organisasjoner som er godkjent for å motta fradragsberettigede gaver.

For registrering i TechSoup se:

https://www.techsoup.no/registrera-din-organisationVelforeningenes Fellesråd Tønsberg har tilgang til kurser og oversikt fra departementene i Frivillighet Norge fordi vi er medlem i Vellenes Fellesorganisasjon - Velforbundet.


Les om Frivillighet Norge:

http://www.frivillighetnorge.no/

ORGANISASJONSHÅNDBOK FOR FORENINGER

http://www.frivillighetnorge.no/filestore/Dokumenter/Kurs_og_verkty/Byrx-B-Gener-Organisasjonshxndbok2.pdfFRIVILLIGHETSREGISTERET.
http://www.brreg.no/registrering/frivillighet.html

Registrering av frivillig virksomhet

Registrering av frivillig virksomhet i Frivillighetsregisteret kan du gjøre med Samordnet registermelding i Altinn. Du finner lenke direkte til tjenesten for registrering i Frivillighetsregisteret nedenfor. Du kan også gå via Altinns startside på www.altinn.no. Går du via startsiden, må du selv velge «Registrering i Frivillighetsregisteret» fra tjenestekatalogen.

Hvis du ikke kan bruke elektronisk registrering, kan du laste ned blankett:


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.09 | 16:30

TKE har begynt å leie ut stål kontainere . Husleien er på 7000 , depositum 40,000 . Lokalisert i sump , mygg og andre skadelige insekter . mye støy o.l , for ?

...
11.08 | 20:39
BILDER FRA TØNSBERG har mottatt 1
15.04 | 10:27
VELKOMMEN har mottatt 122
09.04 | 11:05
BILDER FRA TØNSBERG har mottatt 1
Du liker denne siden